22-03-2021

Maak kennis met Rene

Maak kennis met René, projectontwikkelaar van Lindesteyn

Achter de ontwikkeling van Lindesteyn zit een enthousiast team. Van een verkoopmanager tot een architect, een makelaar, allerlei techneuten en een projectontwikkelaar. Vandaag stellen we René Vink aan je voor. René is projectontwikkelaar bij Van Wijnen en vanuit die rol stuurt hij het projectteam aan én is hij verantwoordelijk voor het resultaat, zowel in kwaliteit, tijd als geld.

“Superleuk om te doen, want Lindesteyn is een mooi plan met veel aandacht voor duurzaamheid en woongenot. Het inpassen van nieuwbouw in een bestaande buurt is extra uitdagend. Je beschrijft geen blanco vel, maar hebt te maken met bestaand groen, omwonenden én de belangen en wensen van toekomstige bewoners. Met plezier ben ik begonnen aan deze ontwikkeling en ik kijk ernaar uit om straks de kopers te ontmoeten en samen het slaan van de eerste paal te kunnen vieren.” 

 

 

Dit maakt mijn werk leuk

“Voor mij is geen dag hetzelfde. En dat maakt mijn werk heel interessant. Vooral ook omdat ik in mijn functie de kans heb om betekenisvolle plekken te creëren waar toekomstige bewoners een plek vinden waar ze met plezier wonen. Een initiatief omzetten in een daadwerkelijke realisatie geeft veel voldoening.”

 

Duurzame blik op de toekomst

“Lindesteyn krijgt een gezond en fijn binnenklimaat door veel aandacht te geven aan lucht, temperatuur, geluid en licht. De buitenkant wordt uitstekend geïsoleerd en er is een goede kierdichting. Hierdoor heeft het appartement minder energie nodig. Voor de toch nog benodigde energie gebruiken we individuele warmtepompen. Vervolgens maken we nog gebruik van energie uit duurzame bronnen door middel van pv-panelen op het dak.”

 

Jouw mening

Tot slot vragen we René wat hij het mooist vindt aan Lindesteyn. “De wijze waarop Lindesteyn is opgenomen in de parkachtige omgeving. Alle appartementen hebben zicht op het groen rondom. De buitenruimte zijn riant en de architectuur is eigentijds. GROOSMAN heeft er echt iets heel moois van gemaakt. Lindesteyn is straks meer dan een appartementengebouw. Het is een leefomgeving met een vriendelijk karakter, waar overal plekken zijn om elkaar te ontmoeten, zoals een collectieve tuin. Zo bouwt Van Wijnen aan ruimte voor een beter leven.”

 

 

Niets missen?

Wil je op de hoogte blijven en het laatste nieuws als eerste ontvangen? Schrijf je dan in als belangstellende. We informeren je via nieuwsbrieven en social media. Volg ons op Instagram en Facebook.