image

VERKOOP GESTART

18 APPARTEMENTEN
4 TOPAPPARTEMENTEN
2 PENTHOUSES

nog enkele
appartementen
beschikbaar

Verkoop gestart
nog enkele appartementen beschikbaar

Schrijf je in

Lindesteyn aan
De buizerdstraat

Lindesteyn komt aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht. Om precies te zijn: ter hoogte van de Kerkweg waar vroeger de basisschool stond. Een ideale locatie, want hiervandaan ben je zo bij de winkels, in het bos en op de snelweg.

Route

Boodschappen
doen

Met 2 minuten fiets je naar winkelcentrum Oudeland waar naast een supermarkt allerlei winkels zijn die voorzien in de dagelijkse behoefte. Er zijn ook nog een aantal winkels aan de Korte Ambacht. Ook maar 3 minuten fietsen vanaf Lindesteyn.

Lekker
uit eten

In de buurt zitten een aantal fijne restaurants en als je meer wilt, fiets of rijd je zo naar het centrum van Zwijndrecht of de kade van de Oude Maas waar veel horeca te vinden is. Zin om je horizon te verbreden: fiets in de zomer de Brugweg over en geniet van alles wat ook het centrum van Dordrecht te bieden heeft.

Foto

Ga De
Natuur In

Als je zo dicht bij de Oude Maas woont, lonkt het water altijd. Maar Zwijndrecht heeft ook prachtig groen. Je wandelt zo naar Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden.

VERKOOP GESTART
Nog enkele appartementen beschikbaar

Schrijf je snel in!
Webinar gemist? Bekijk deze hier!

Inschrijven