image

Locatie

Nog enkele appartementen beschikbaar
Schrijf je snel in!

Inschrijven

Lindesteyn komt aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht. Om precies te zijn ter hoogte van de Kerkweg waar vroeger de basisschool stond. Het appartementengebouw met veel glas komt midden in een bestaande wijk. Het bijzondere aan deze plek is dat het midden in de wijk ligt, maar toch omringd is met groen. En daar komt nog meer groen bij. Het is dus niet dat je in de natuur woont, maar wel met natuur om je heen én alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Want zowel de winkels als de snelweg, de Oude Maas, en het bos liggen op loop- en fietsafstand.

Boodschappen
doen

Met 2 minuten fiets je naar winkelcentrum Oudeland waar naast een supermarkt allerlei winkels zijn die voorzien in de dagelijkse behoefte. Er zijn ook nog een aantal winkels aan de Korte Ambacht. Ook maar 3 minuten fietsen vanaf Lindesteyn.

Lekker uit eten

In de buurt zitten een aantal fijne restaurants en als je meer wilt, fiets of rijd je zo naar het centrum van Zwijndrecht of de kade van de Oude Maas waar veel horeca te vinden is. Zin om je horizon te verbreden: fiets in de zomer de Brugweg over en geniet van alles wat ook het centrum van Dordrecht te bieden heeft.

Ontdek Zwijndrecht
Foto
image

De aantrekkingskracht
van water

Als je zo dicht bij de Oude Maas woont, lonkt het water altijd. Zwijndrecht heeft een eigen watersportvereniging en diverse haven. Lindesteyn ligt praktisch om de hoek van de Maas. Pak de fiets en koers richting het Veerplein waar je heerlijk wat eet en drinkt met uitzicht op de rivier. Leuk detail, hiervandaan neem je de waterbus naar Dordrecht. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker op een bankje aan de kade gaan zitten en in stilte genieten van de indrukwekkende schepen die voorbij varen. Wist je trouwens dat er langs de oevers van het Noorderpark een beeldenroute is?

Zin om de natuur
in te gaan

Zwijndrecht heeft ook prachtig groen. Je wandelt zo naar Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos. En met de fiets ben je in een 18 minuten bij Natuureiland Sophiapolder of in het Noorderpark. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden. We nodigen je uit om met ons mee te fietsen. Klik hier om de wandel- en fietsroute te bekijken en je door het veelzijdige Zwijndrecht te laten verrassen.

VERKOOP GESTART
Nog enkele appartementen beschikbaar

Schrijf je snel in!
Webinar gemist? Bekijk deze hier!

Inschrijven