image

Gratis interieuradvies

Interieuradvies voor
jouw appartement

Foto
Foto

Verleidt Lindesteyn en overweeg je hier een appartement te kopen of heb je al gekocht? Dan hebben we een cadeautje voor je! Iedereen die een appartement, topappartement of penthouse in Lindesteyn koopt, krijgt gratis interieuradvies van Joker van der Wiel Interieur.

Handig, want een nieuwbouwappartement is als een blanco vel dat je helemaal naar eigen wens kunt ‘kleuren’. Maar waar begin je en hoe creëer je een warm thuis waar je je vanaf dag één fijn voelt. De sky is the limit. Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Je appartement komt tot leven

Nadat je de koopovereenkomst getekend hebt, nodigt een van de interieurstylisten je uit voor een inspiratiesessie in de prachtige showroom aan de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht. Tijdens de sessie ga je aan de hand van de plattegrond kijken welke afwerking gewenst is. Een ontzettend leuk proces, waardoor de aankoop echt tot leven komt.

Foto

Onze tip!

Struin voor de afspraak bij Joker van der Wiel Pinterest af en verzamel de beelden die je aanspreken op het gebied van materialen, kleuren en accessoires. Aan de hand van deze beeldencollectie (of collage) krijgt de interieurstylist een idee van je smaak. Mochten jij en je partner van mening verschillen, geen probleem. Maak dan ieder een eigen moodboard en laat je verrassen door de oplossingen die de ervaren mensen van Joker van der Wiel bedenken.

Tot niets verplicht

Natuurlijk ben je niet verplicht om verf, behang, vloer en vloerkleed, raamdecoratie en maatwerk kledingkasten bij Joker van der Wiel te kopen, maar het is wel heel handig dat de interieurspecialist alles in huis heeft. Je kunt het jezelf zo makkelijk maken als je zelf wilt. En hoe fijn dat je in de showroom alles kunt zien en voelen. En nog belangrijker, je kunt stof-, vloer- en behangstalen naast elkaar leggen om te zien hoe het combineert.

Over Joker van der Wiel

Bij Joker van der Wiel is vakkennis in huis. Iedereen heeft een achtergrond of studie op het gebied van interieur. De gemixte samenstelling van het team zorgt voor een combinatie van flinke ervaring én frisse blikken. Uiteraard is iedereen altijd op de hoogte van de laatste trends. Laat je verrassen, inspireren en helpen.

Heb jij ook zo’n zin in om iets moois te maken van je gloednieuwe appartement? Tot snel!

Ontdek meer!

VERKOOP GESTART
Nog enkele appartementen beschikbaar

Schrijf je snel in!
Webinar gemist? Bekijk deze hier!

Inschrijven