image

BEGIN 2022 IN VERKOOP

18 APPARTEMENTEN &
6 TOPAPPARTEMENTEN

MET TWEE WOONLAGEN
EN GROOT TERRAS

Enthousiast over
de plannen?

Meld je aan en
blijf op de hoogte

Meld je aan

Maak kennis met
de appartementen
van Lindesteyn

Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat komt een kleinschalig appartementengebouw. Lindesteyn bestaat uit 24 royale appartementen van circa 115m² tot 200m² voor de topappartementen met 2 woonlagen. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte én eigen parkeerplaats in een half verdiepte kelder. Er is veel variatie in indeling, ligging en grootte. We vertellen er graag snel meer over. Naar verwachting start de verkoop al begin 2022. Vergeet niet je gegevens achter te laten als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Grote
balkons

We horen vaak dat mensen wel het genot van een buitenruime willen, maar geen zin (meer) hebben in het onderhoud van een tuin. Een appartement is dan een perfect alternatief. Dan moeten de balkons en terrassen wel groot genoeg zijn. Daar hebben we voor gezorgd bij Lindesteyn. Voor welk appartement je ook kiest, je mag altijd rekenen op een grote tot zeer royale buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

Wonen
in het groen

Veel volwassen bomen rond Lindesteyn blijven staan. Rond het gebouw komt een gazon en wordt groen aangeplant. Zo heeft Lindesteyn vanaf dag één een groen karakter. Het elegante gebouw voegt zich met haar transparante karakter op een heel natuurlijke manier in het landschap en biedt haar bewoners altijd een mooi uitzicht op de wijk, het groen en zelfs het water. Dit wordt bijzonder!

Foto

collectieve
tuin

Aan de zuidkant van het gebouw komt een collectieve buitenruimte die alleen toegankelijk is voor de bewoners. Een superfijne plek om elkaar te ontmoeten, voor een vrijdagmiddagborrel of om lekker een boek in het zonnetje te lezen. De inrichting van de tuin bepalen we straks samen met de bewoners van Lindesteyn, zodat dit echt een plek van de eigenaren wordt.

IDEALE
locatie

Lindesteyn komt aan de Buizerdstraat in Zwijndrecht. Om precies te zijn, ter hoogte van de Kerkweg, waar vroeger de basisschool stond. Een ideale locatie, want hiervandaan loop je in 8 minuten naar Winkelcentrum Oudeland. Ook in Park Molenvliet met aangrenzend het Develbos ben je zo. Nog meer natuur of stad? Nationaal Park De Biesbosch is maar een kwartier rijden en net zo snel ben je in Rotterdam.

route

nieuwbouw
is wel
heel fijn

Wie voor de nieuwbouw van Lindesteyn kiest, krijgt een energiezuinig, duurzaam en comfortabel appartement Bij het nieuwbouwproject zijn volop keuzemogelijkheden om je droomappartement naar jouw wens in te vullen en nog comfortabeler te maken. Als we in verkoop gaan, vertellen we met plezier meer over de mogelijkheden.

Foto

Ooms makelaars

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

078-6144333

dordrecht@ooms.com

enthousiast
over de plannen?

Ben je ondertussen net zo enthousiast over de plannen als wij? Laat je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

meld je aan