image

Lindesteyn

Gezellig
Zwijndrecht

Foto
Foto

Lindesteyn ligt op een aantrekkelijke plek in Zwijndrecht. Net even buiten de drukte, maar wel met alles binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschap steek je het water over naar het wijkwinkelcentrum met supermarkten en diverse andere winkels. Ook kun je in Zwijndrecht op allerlei leuke plekken terecht voor culinaire verwennerij, een borrel of goede lunch.

Gezellig
Zwijndrecht

Het vernieuwde stadshart van Zwijndrecht ligt op nog geen 10 minuten fietsafstand. Je kunt er ook prima de auto parkeren. In het autovrije winkelgebied Walburg vind je allerlei winkels die in veel meer voorzien dan de dagelijkse behoefte. Je kunt er prima slagen voor een nieuwe outfit, rondstruinen door een boekenwinkel en op donderdag is er Markt op de Biesbos.

Zwijndrecht heeft nog veel meer leuke plekken. Zin om lekker te lunchen, borrelen of dineren? We zetten de 5 leukste plekken voor je op een rij.

Optimaal buitengevoel
In het Oogstpark drink je koffie met wat lekkers en in de tuin van huiskamercafé Fluitekruid naast Herberg De Kop van ’t Land geniet je van vegetarisch eten.

Eten met zich op het water
Verken de horeca langs de Ringdijk. Zomerlust, Florizz Ridderlijk Eetcafé en ZOHEJ zijn aanraders.

Lekker eten, dichtbij huis
In het Develpark zit het Develpaviljoen met een heerlijk terras aan het water. Je kunt ook om de hoek van Lindesteyn gaan eten bij Restaurant & Wijnbar Wiqui.

IJsje halen
Aan het Veerplein zijn allerlei restaurants en bij Gelateria Lorenzo haal je het lekkerste ijs.

1x per jaar
Elk jaar is er het Noordparkfestival. De volgende staat gepland voor zaterdag 24 juni 2023! Geniet van de muziek en haal wat lekkers te eten of te drinken bij een van de foodtrucks.

image

Ontdek meer!

VERKOOP GESTART
Nog enkele appartementen beschikbaar

Schrijf je snel in!
Webinar gemist? Bekijk deze hier!

Inschrijven